Etologia Felina


          

VIDEOS DESTACATS
¿Por qué mi gato orina fuera del arenero?

Cómo introducir un segundo gato en casa.

Cómo elegir un buen perfil de gato para el gato que ya tenemos en casa.

Supuestos gatos violentos.

Cómo llevar gatos difíciles al veterinario.

Cómo presentar perros y gatos.
Kitten Easy Feeder. First try.La Blondie té una mica de por. Part 1.La Blondie té una mica de por. Part 2.La Nala i en Gus, gossa i gat poden ser amics. Part 1.La Nala i en Gus, gossa i gat poden ser amics. Part 2.Os dejo un video donde explico algunos consejos para mejorar la vida de nuestros gatos en casa: juego, alimentación, salida al exterior... Video en castellano.

UnComo


Aquí os dejo un video donde explico algunos consejos para introducir un gato en casa, básicamente con otros gatos. Algunas de las precauciones a tener en cuenta sin las clásicas separaciones de varios días, introducción directa desde el primer momento. Video en castellano.

UnComo


Com el gos i el gat, amb en Carles Gomà. Parlant sobre gossos i gats, comparant-los i desmitificant-los.

Com el Gos i el Gat


En Norai, un gat que no es deixava tocar, aquesta era la seva reacció. Avui en dia la seva relació és gairebé ideal.L'Orion, un gat d'una altra galaxia. Un gat pot arribar a posar-se mot nerviós, i se l'ha de guiar quan es posa en aquest estat per tal de que la cosa no vagi a més.I el mateix Orion, que li té mania a aquestes bambes i es posa frenètic. Mica en mica ho ha d'anar assumint.Una Husky de 7 mesos es mora per relacionar-se amb una gata de 8 anys. La gata necessita entendre que la gossa no és cap perill, i la gossa a controlar-se una mica més.Capítol de la sèrie Veterinaris de TV3, on em trobo una gata morta de por. Fa 7 mesos que viu a casa i encara no l'han tocada mai.Dos anys després de veure-la per últim cop, aquesta femella de lleoprad de les neus se'n recordava de mi.Sortir a l'APM? no té preu!!!Torna a dalt